Terms

Home > Terms

Protecţia Datelor

ORBIT vă urează bun venit pe pagina sa de web şi îşi exprimă satisfacţia faţă de interesul manifestat faţă de companie şi serviciile sale. Noi acordăm foarte mare atenţie protejării datelor dvs. personale şi vrem să vă simţiţi în siguranţă în timpul vizitării paginilor noastre de internet. Protecţia vieţii dvs. private în faza de procesare a datelor personale constituie un aspect important pentru noi, de care ţinem seama în cursul desfăşurare proceselor noastre de afaceri. Datele personale ale vizitatorilor paginilor noastre de internet sunt înregistrate şi procesate conform prevederilor legale privind protecţia datelor, valabile în ţara în care îşi are sediul unitatea care răspunde de procesarea datelor. Politica noastră privind protecţia datelor personale se bazează de altfel şi pe Regulamentul procedural privind protecţia datelor, aplicat în cadrul companiei ORBIT.

Regulamentul procedural ORBIT privind protecţia datelor

Culegerea şi procesarea datelor personale
În timpul vizitei dvs. pe paginile noastre de internet, serverul web înregistrează în mod standard printre altele următoarele date: informaţii referitoare la browserul şi sistemul de funcţionare, pagina de internet din care ne vizitaţi, paginile de internet pe care le vizitaţi la noi, data vizitei şi, din motive de siguranţă, de ex. pentru recunoaşterea unui atac asupra paginilor noastre de internet, şi pe o durată de şapte zile, adresa IP care v-a fost alocată de provider-ul de servicii internet. Cu excepţia adresei IP, datele dvs. personale nu vor fi salvate decât atunci când ni le oferiţi dvs., de exemplu atunci când solicitati o oferta / assistenta din partea noastra sau când încheiaţi un contract.

 
Folosirea şi transmiterea datelor cu respectarea obligaţiilor legale
Transmiterea datelor personale unor autorităţi sau instituţii de stat se va face numai în cazul în care suntem obligaţi la aceasta conform prevederilor legale valabile pe plan naţional. Personalul, agenţiile şi distribuitorii noştri sunt obligaţi să respecte confidenţialitatea datelor.
 
Posibilitatea de a alege
Intenţionăm să utilizăm datele dvs. personale pentru a vă informa cu privire la produsele şi serviciile noastre . Bineînţeles că participarea la aceste acţiuni este absolut benevolă. În cazul în care nu sunteţi de acord cu această utilizare a datelor, ne puteţi comunica oricând decizia dvs. pentru a bloca în mod corespunzător datele.